Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013

Γεννήθηκε χωρίς μάτια και μύτη! Video

Η 16χρονη Cassidy Hooper γεννήθηκε με μια σπάνια γενετική πάθηση, εξαιτίας της οποίας δεν αναπτύχθηκαν ούτε τα μάτια ούτε η μύτη της.
Η νεαρή μαθήτρια από τη βόρεια Καρολίνα ετοιμάζεται να υποβληθεί στην τελευταία σειρά επεμβάσεων, προκειμένου να αποκτήσει μια πραγματική μύτη!

Οι επεμβάσεις θα γίνουν στο νοσοκομείο παίδων Levine που βρίσκεται στην περιοχή Charlotte μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων. Οι γιατροί θα χρησιμοποιήσουν χόνδρους και οστά από το κρανίο της για να κατασκευάσουν την καινούργια της μύτη.
Το νεαρό κορίτσι περιμένει με μεγάλη χαρά και αγωνία τις επεμβάσεις, καθώς θα μπορέσει για πρώτη φορά στη ζωή της να μυρίσει και να αναπνεύσει από τη μύτη της.«Θα έχω μια πραγματική μύτη όπως όλοι οι άλλοι» λέει η ίδια και "πετάει" από τη χαρά της ενώ ονειρεύεται πως ήρθε η ώρα να αποκτήσει φίλους και να πετύχει τους στόχους της. Θέλει να γίνει ραδιοφωνική παραγωγός.Η 16χρονη μαθήτρια πηγαίνει σε σχολείο τυφλών. Είναι ιδιαίτερα δραστήρια και έχει αποκτήσει μεγάλη αυτοπεποίθηση.
Στο παρελθόν η Cassidy έβαζε προσθετικά μάτια, όμως οι γονείς της δε μπορούσαν να αντέξουν το οικονομικό βάρος καθώς μεγάλωνε. Κάθε ζευγάρι ματιών τους στοίχιζε 5.000 δολάρια!!!

Οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι με την περίπτωσή της όταν γεννήθηκε, καθώς δεν παρουσίαζε κανένα άλλο ιατρικό πρόβλημα και μπορούσε να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. «Η καρδιά και ο εγκέφαλός της λειτουργούν κανονικά», είχε πει η μητέρα της τότε στο ABC News.http://grizosgatos.blogspot.gr
http://www.star.gr/Pages

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...