Σάββατο, 27 Ιουλίου 2013

Βλέννα από ζωντανά σαλιγκάρια στο πρόσωπο αντί για Botox – Εναλλακτική θεραπεία ομορφιάς

Είναι το δημοφιλές πλέον και στη χώρα μας πεντικιούρ με ψάρια ό,τι πιο περίεργο συναντάται σε θεραπείες ομορφιάς; “Όχι” θα απαντήσουν όσοι έχουν δοκιμάσει τη “μάσκα προσώπου” με ζωντανά σαλιγκάρια.

H εταιρεία υπηρεσιών ομορφιάς Ci:zMedical Group στο Τόκυο της Ιαπωνίας έχει αναπτύξει μια μέθοδο που εκμεταλλεύεται τη βλέννα που αφήνουν τα σαλιγκάρια για να θεραπεύσει από εγκαύματα έως εξανθήματα στο πρόσωπο.

Οι ειδικοί στον κλάδο της ομορφιάς είχαν ανακαλύψει εδώ και δεκαετίες τις θαυματουργές ιδιότητες των εκκρίσεων του σαλιγκαριού παρακολουθώντας πόσο γρήγορα επουλώνονταν οι πληγές στα χέρια των σαλιγκαροτρόφων.

Η “συνεδρία ομορφιάς” στα Ci:zMedical Group έχει διάρκεια μίας ώρας και κοστίζει 180 περίπου Ευρώ με την επιλογή θεραπείας με ζωντανά σαλιγκάρια για ακόμα 80 Ευρώ.

Η βλέννα των σαλιγκαριών χρησιμοποιείται σε πολλές κρέμες υψηλής ποιότητας, ωστόσο πρόκειται για την πρώτη φορά χρήσης των ζωντανών μαλακίων πάνω στο πρόσωπο.

Σε σύγκριση με άλλες επιλογές μασκαρέματος του περάσματος του χρόνου στο πρόσωπο όπως Botox, υαλουρονικά οξέα και πλαστικές, τα σαλιγκάρια είναι σίγουρα πιο “αθώα”.

Από την άλλη πλευρά η αίσθηση της βλέννας στο πρόσωπο αλλά και το κόστος ίσως λειτουργήσουν αποτρεπτικά για τους δυνητικούς πελάτες.

 http://www.econews.gr/2013/07/17/botox-saligkaria-103022/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...